Søk i Utrops arkiv:

Norsk-tamilsk advokat: – Alt er interessant!

Kajathiry Nageswaran (24) fikk jobb som advokatfullmektig rett etter endte studier. 

Joachim vil endre andres liv gjennom trening

I 2014 måtte Joachim Al Hauari gi opp gründerdrømmen og mistet sin mor. Dette var starten på en karriere som mester i kroppsbygging.

Ur-mannen og klokkene

Israelskfødte Yair Halevy er i full sving med å reparere en klokke på kjøkkenet i det Utrop ankommer. Slik har han levd i en mannsalder, alltid sammen med klokkene sine.

Josef måtte til USA for å lykkes

– I begynnelsen var det veldig vanskelig. Jeg fikk avslag fra alle i Norge, folk lo da jeg fortalte dem om superhelten min. Det var tøft og ensomt. Folk tok meg ikke seriøst. Til slutt dro jeg til USA, da jeg følte at dette var min siste sjanse, forteller Josef Yohannes.

Utrop som e-avis

Hør på den lokale artisten Aerix her:

Integrasjon og dialog mellom barnevernet og etniske minoriteter

Integrasjon og dialog
Barnevernet og etniske minoriteter

Lørdag 21.04.18
Kl.15.00- Kl. 17.00
Hollendergate 10 - Oslo

What resilience for Muslim societies facing the increase of radical political Islam?

Onsdag 25. april  Kl: 17:30
Deichman Hovedbiblioteket

Professor Mohammed Tozy is specialized in Political Sciences
and analyzes the relations between Politics and Islam in
the Arab World. His work is published in Arabic and French.

1 dag igjen
5 dager igjen

Amina vil sette kvinnehelse på dagsorden

Lokalpolitiker Amina Ibrahim (Ap) vil ha økt mannlig deltagelse i kvinners helse og mener at rettigheter knyttet til reproduktiv helse er noe vi må snakke mer om.

Vant Sámi Grand Prix

Med bandet ISÁK kombinerer vokalist Ella Marie Hætta Isaksen (20) elementer fra samisk musikktradisjon med en moderne pop-innpakning, og utfordrer med det oppfatningen av hva både samisk musikk og pop-musikk er og kan være.

Polsk språklærer hjelper deg med å forstå deg selv

For språklæreren Magdalena Kaminska var det trangen til å utforske kommunikasjon – i alle dens former – som førte henne inn i yrket som gestaltterapeut

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Fra rotløshet til lederjobb

Manbir Singh Plaha følte aldri at han var skoleflink, og slet med å finne sin plass i oppveksten. Nå har han ansvaret for noen av landets mest lovende artister som prosjekt og promotion-manager for et av Norges største musikkselskaper.

Willams sikter mot toppen som Frp-politiker

Som tenåring stjal Wliiams Gomes en stor kasse tyggis fra dem han kalte for rasistpartiet. Nå takker han Frp for å ha fått livet hans på rett kjøl igjen.

Rasha river barrierer

Utrop møtte Rasha Atamny, en ung kvinnelig israelsk diplomat med muslimsk palestinsk bakgrunn.

Maria byttet navn til Reeah

– Jeg har mange internasjonale venner, reiser mye og er glad i å lære av andre kulturer, sier deltaker i årets Miss Norway, Reeah Mode. 

Utrop på Facebook
Annonse

Fortsetter å satse på mangfold

– Egentlig skulle vi gjerne vært fargeblinde og 100 prosent fokuserte på kompetanse alene, men dessverre er det ikke slik. Vi har derfor iverksatt en del mangfoldstiltak i Posten som en del av samfunnsansvaret vårt, sier konserndirektør Randi Løvland til Utrop.

Annonse

Interessante fakta om dekk

Dekk er en av bilens aller viktigste komponenter, og de aller fleste kjøper, bytter og håndterer mange sett med dekk i løpet av livet. 

Hun ble årets Game Changer 2017

Nå vil Tina Marie Tsiplakis fortsette å skape barnevennlige produkter som kan være med å forklare barn om vanskelige temaer. 

Ble seniorrådgiver i staten etter fire år i Norge

Bosniskfødte Mirza Gogic har på fire år gått fra å være nyankommet uten å kunne et ord norsk, til å bli seniorrådgiver i Skatteetaten.

Hodejeger-hjelperen

Rafael Garavito (37) rådgir bedrifter slik at de skal bli bedre på å tiltrekke seg de menneskene som vil passe best inn på deres arbeidsplass. 

www.AutoDeler.co.no