Søk i Utrops arkiv:

Fredrikstad-mann satte opp «muslim-bom»

En mann sperret veien inn til sin egen og naboens bolig med en bom. Årsaken skal ha vært «for å slippe all trafikken av muslimer».

 
 

Kan man reintegrere hjemvendte fremmedkrigere?

Etter soning er det viktig at Syriafarere blir integrert tilbake til det vanlige samfunnet, for å hindre at de skal utgjøre en trussel i fremtiden, sier forsker.

Utviste Mahad sendes tilbake til Norge

Mahad Mahamud, som fikk avslag på å få sitt norske statsborgerskap tilbake i fjor, har fått endelig avslag på søknaden om asyl på Island.

Høyesterett: Straffbart å si «jævla neger»

Høyesterett har forkastet anken fra en 24-åring som er dømt for å ha kalt en annen mann «jævla neger» en lørdagsnatt på torget i Halden. 

Utrop som e-avis

Hør på den lokale artisten Aerix her:

Integrasjon og dialog mellom barnevernet og etniske minoriteter

Integrasjon og dialog
Barnevernet og etniske minoriteter

Lørdag 21.04.18
Kl.15.00- Kl. 17.00
Hollendergate 10 - Oslo

What resilience for Muslim societies facing the increase of radical political Islam?

Onsdag 25. april  Kl: 17:30
Deichman Hovedbiblioteket

Professor Mohammed Tozy is specialized in Political Sciences
and analyzes the relations between Politics and Islam in
the Arab World. His work is published in Arabic and French.

1 dag igjen
5 dager igjen

Gharahkhani: – Innvandringspolitikken er inhuman og urettferdig

Aps innvandringspolitiske talsperson Masud Gharahkhani tar et sterkt oppgjør med norsk innvandringspolitikk, som han beskriver som inhuman og urettferdig.

Caritas fortsetter hjelpetilbud for au pairer

Utlendingsdirektoratet har gitt Caritas Norge grønt lys for å fortsette gratis hjelpetilbud for au pairer og vertsfamilier ut 2018.

Nå skal asylsøkere fra «supermottak» få jobbe

Fra 14. mai kan asylsøkere på integreringsmottak få arbeidstillatelse. Forutsetningen er at det ikke er tvil rundt søkerens identitet.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Hvordan går det egentlig med flyktningene i Norge?

Ny studie viser at en av tre har falt utenfor arbeidsmarkedet fem år etter endt introduksjonsprogram, og at kommunene vet lite om hva som skjer med de bosatte flyktningene.

Flere innvandrere får jobb gjennom Jobbsjansen

Fra oppstarten i 2005 og fram til utgangen av 2016 kom over 1.700 innvandrere i jobb etter å ha fullført programmet Jobbsjansen.

Helleland: – Innvandrerforeldre må få jobb

SV mener regjeringen har sviktet når det gjelder å bekjempe barnefattigdom. Barneminister Linda Hofstad Helleland (bildet) sier SVs løsning holder ikke, og at man må sørge for at overrepresenterte grupper som innvandrere får jobb.

Mohyeldeen tiltalt for trusler mot Raja

Islamisten Mohyeldeen Mohammad (32) er tiltalt for trusler mot Abid Raja (V), etter blant annet å ha kalt Raja et «skittent svin» som burde brenne i helvete.

Utrop på Facebook
Annonse

Fortsetter å satse på mangfold

– Egentlig skulle vi gjerne vært fargeblinde og 100 prosent fokuserte på kompetanse alene, men dessverre er det ikke slik. Vi har derfor iverksatt en del mangfoldstiltak i Posten som en del av samfunnsansvaret vårt, sier konserndirektør Randi Løvland til Utrop.

Annonse

Interessante fakta om dekk

Dekk er en av bilens aller viktigste komponenter, og de aller fleste kjøper, bytter og håndterer mange sett med dekk i løpet av livet. 

Høyre vil kutte i trygdeytelser for flyktninger

Høyres Heidi Nordby Lunde (bildet) går i bresjen for å kutte i trygderettigheter for flyktninger. Hun får pepper fra både Arbeiderpartiet og Sosialistisk Venstreparti. 

Spesialenheten henlegger anmeldelse mot Agder-politiet

Spesialenheten har henlagt anmeldelsen fra Nye SOS Rasisme i Stavanger mot Agder-politiet etter Nordfront-demonstrasjonen i Kristiansand i juli i fjor.

Regjeringen innfører DNA-tester for å stanse juks med familieinnvandring

Regjeringen vil gi utlendingsmyndighetene rett til å forlange DNA-tester av personer som hevder at de er i slekt med norske statsborgere ved familieinnvandring.

www.AutoDeler.co.no