Redd Barna: – Stans planer om retursenter i Afghanistan

Norge og Danmark jobber for å opprette et retursenter for enslige mindreårige i Afghanistan. Redd Barna kaller det et eksperiment med barns liv.

Politiet får ikke returnert nok ulovlige innvandrere

I en rapport til regjeringen innrømmer politiet at det ikke makter å nå målet om å returnere 7.500 personer som ikke har lovlig opphold i Norge.

Kaveh anmeldes for jødehets

Forstander Ervin Kohn i Det Mosaiske Trossamfund anmelder rapperen som fredag kom med nedsettende bemerkninger om jøder under en familiekonsert, skriver Dagen.

Nær halvparten på mottak sier de tidvis er sultne

Nær halvparten av dem som bor på asylmottak I Sørøst-Norge sier de tidvis går rundt og er sultne. Det kommer fram av intervjuer gjort av forskere ved Oslo Met.

Utrop som e-avis

Gratis kurs - livredning i vann for ungdom

Norsk Folkehjelp Oslo - OASEN, Kvinner Krysser Grenser
tilbyr gratis kurs - livredning i vann for ungdom alder
13 - 18 år i Oslo
Søndag 24. juni 2018
kl : 10:00 - 15:30

Frokostseminar: Inkluderende bedrifter

Oslo kommune sitt mål er å minske sosiale forskjeller og skape en varmere og mer inkluderende by.

3 dager igjen
4 dager igjen

Asylpolitikk kan felle Merkels regjering

Forbundskansler Angela Merkels regjering kan ryke i dag, hvis uenigheten om asylpolitikken fortsetter.

Hussaini tar ikke gjenvalg som AUF-leder

Mani Hussaini (30), som har ledet AUF siden oktober 2014, kommer ikke til å stille til gjenvalg på landsmøtet i oktober.

Regjeringen vil stille høyere norskkrav til innvandrere

Regjeringspartiene vil gå vekk fra kravet om antall norsktimer for innvandrere og heller se på språknivået.

Søk i et flerkulturelt digitalt bibliotek

Sivilombudsmannen kritiserer UNE for avslag på feil grunnlag

Sivilombudsmannen kritiserer UNE for hvordan søknader om familiegjenforening er blitt behandlet. Flere hundre familier kan ha fått avslag på galt grunnlag.

Frykt for ny migrantrute til Europa

Frode Forfang, direktør i Utlendingsdirektoratet (UDI), varsler at en ny flyktningrute til Europa fra Iran via Serbia er i ferd med å åpnes.

Seehofer og Merkel på kollisjonskurs om innvandring

Et forent Europa må bekjempe ulovlig innvandring, sier tysk innenriksminister etter forslaget om å danne en "akse av villige" sammen med Italia og Østerrike.

Høybråten vil lede sannhetskommisjon om fornorskningspolitikken

Tidligere KrF-leder Dagfinn Høybråten skal lede Stortingets sannhetskommisjon som skal granske fornorskningspolitikken som ble ført mot samene og kvenene.

Utrop på Facebook
Annonse

De beste tipsene for en magisk sommerfest!

Det er mye å tenke på når sommeren står for døra, ferien skal planlegges med alt mulig gøy, som grillfester i hagen og party på stranden. Her er festeksperternes 5 beste tips på hvordan du fikser den ultimate sommerfesten!

Annonse

Slik beskytter du deg mot nettsvindel. Les mer her!

Vi opplever mer og mer nettsvindel – også i Norge. Spørsmålet er hva det er vi kan gjøre selv for å beskytte oss mot IT-kriminalitet? Det finnes heldigvis noen enkle grep som vi alle sammen kan foreta, og som kan være med til at du ikke blir den neste som blir svindlet. Her kan du lese mer om disse!

Annonse

Fortsetter å satse på mangfold

– Egentlig skulle vi gjerne vært fargeblinde og 100 prosent fokuserte på kompetanse alene, men dessverre er det ikke slik. Vi har derfor iverksatt en del mangfoldstiltak i Posten som en del av samfunnsansvaret vårt, sier konserndirektør Randi Løvland til Utrop.

Annonse

Interessante fakta om dekk

Dekk er en av bilens aller viktigste komponenter, og de aller fleste kjøper, bytter og håndterer mange sett med dekk i løpet av livet. 

Solberg: – Vi vil bryte opp det kriminelle miljøet på Holmlia

Å slå ned på den typen organisert kriminalitet som kommer ut av gjengmiljøet, har det vært jobbet lenge med, sier statsminister Erna Solberg.

Minnesmerker over norske Holocaust-ofre forsvunnet

Flere snublesteiner, minnesmerker over norske jøder som ble deportert under andre verdenskrig, er borte etter veiarbeid i Oslo.

Sverigedemokraterna størst i «norsk» måling

Innvandringskritiske Sverigedemokraterna er allerede største parti i Sverige, med god margin, ifølge norske Sentio Research.

www.AutoDeler.co.no